Druk bezochte Nieuwjaarsreceptie 2014

Op 11 januari begon om 11.00 onze eerste nieuwjaarsreceptie in café Forum. Al snel vulde zich het lokaal. Onder begeleidende muziek van enkele studenten van het Conservatorium  en het genot van koffie met vlaai werd het een gezellige bijeenkomst waarbij buurtbewoners met elkaar in gesprek gingen over recente gebeurtenissen en kennis maakten met de nieuwe bestuursleden. Op basis van de verzamelde adressen constateren wij dat een 60-tal mensen op de uitnodiging zijn ingegaan. Een zeer bemoedigende start. 

Nieuwjaar 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− 1 = 1

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>