Zaterdag 8 februari: Jekerkwartier neemt de maat van de Plaatselijke Politiek

Op woensdag 19 maart as zijn er weer Gemeenteraadsverkiezingen. Aan deze hoogmis van de democratie besteden wij aandacht door een bijeenkomst te organiseren met de lijsttrekkers van de plaatselijke politieke partijen. Op zaterdag 8 februari as organiseren wij een lijsttrekkersdebat in StayOkay, gelegen aan de Maasboulevard tussen 10.00 en 12.00 uur. Zaal open vanaf 09.30 uur.

De volgende lijsttrekkers hebben zich aangemeld: de wethouders Aarts (VVD), Willems (Seniorenpartij), Nuss (PvdA), Damsma (D’66), van Grootheest (Groenlinks) en vanuit de oppositie: Steijns (Stadsbelangen Mestreech), Gunther (SP) en Heijnen (CDA). U kunt ze het vuur aan de schenen leggen. In eerste instantie is het aan de lijsttrekkers om uit te leggen hoe zij de de komende 4 jaren de belangen van ons Jekerkwartier in de gemeenteraad zullen behartigen. Niet meer, maar ook niet minder. Wanneer ze alle 8 aan de beurt zijn geweest (spreektijd 5 minuten) is het aan de zaal om met hen in debat te gaan over wat ze wel en niet gezegd hebben over onze buurt. 

Vlaai en koffie staat voor u klaar. Wanneer u nu al een vraag heeft stuur deze dan naar jekerkwartier@hotmail.com. Tot dan

Het bestuur

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


+ 9 = 11

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>