LIJSTTREKKERSDEBAT 8 FEBRUARI JL. GROOT SUCCES !!!!!!!!!!!

Om 10 uur was het zover. Onder de aanwezigheid van meer dan 1oo bezoekers mochten de 8 aangemelde lokale lijsttrekkers (John Aarts, André Willems, Albert Nuss, Vivianne Heijnen, John Steijns, Gerdo van Grootheest, Mieke Damsma en John Gunter) hun politieke visie geven op de toekomst van ons Jekerkwartier. Allen prezen de schoonheid van onze buurt maar er werden verschillende accenten gezet. Onderwerpen die de revue passeerden waren, de parkeerproblematiek, autoluw maken van onze buurt, faciliteren van startende ondernemers, de sprong over de Bisschopssingel om onze buurt structureel en voetgangersvriendelijk met het Jekerdal te verbinden, studentenhuisvestiging, de problematiek van de parken, handhaving, etc. Het aanwezige publiek kon haar oordeel uitspreken door respectievelijk een groene, gele of rode kaart omhoog te steken. Daar werd gretig gebruik van gemaakt. Een echte winnaar kwam niet naar voren, maar duidelijk was, dat sommige lijsttrekkers in de komende weken nog een tandje bij moeten steken, willen ze in het gevlei komen van de aanwezigen. Na de pauze was het de beurt aan de zaal. Velen maakten van de gelegenheid gebruik, hun individuele problemen met zaken in de buurt voor te leggen. Daarnaast kwamen ook de structurele problemen op het gebied van parkeren en verkeer, overlast van studenten in de avonduren en de vraag naar een parkeervoorziening in de nabijheid van onze buurt aan de orde. Samengevat kijken we, als bestuur, terug op een zeer geslaagde bijeenkomst. Ook de aanwezige politici waardeerden na afloop ons evenement. Voor hen allen was het de vuurdoop in aanloop naar de gemeenteraads-verkiezingen van 19 maart as. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− 1 = 2

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>