3 maal is scheepsrecht, Buurtontbijt 2014

Op 1 juni jongstleden hebben we samen met het Team Café Lure ons 3e buurtontbijt georganiseerd. We mochten wederom 70 mensen ontvangen, waaronder een aantal nieuwkomers. In de mooie voorjaarszon genoten we 2 uur lang van een verzorgd uitgebreid ontbijt, afgerond met een mooi glas witte wijn. Het brood werd ons wederom aangeboden door de bakkerij de Bisschopsmolen. Veel informatie uitgewisseld en nieuwe informatie tot ons genomen. We danken een ieder die bijdroeg aan de gezellige sfeer. Met dank aan het Team Café Lure onder leiding van Yves Mullenders

foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


7 − = 2

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>