Verkeers- en parkeerplan Jekerkwartier

Buurtbijeenkomst 13 april 2013 10.00 uur StayOkay :

Nieuw Verkeers- en Parkeerplan Jekerkwartier.

link: Een nieuw parkeer- en verkeersplan Jekerkwartier vastgesteld 19-1-2013

Ons Bpf-JK werkt samen met de ondernemers (OJK) van het JK al geruime tijd aan een nieuw verkeers- en parkeerplan.  Over het belangrijkste uitganspunt voor zo’n nieuw plan werden beide groepen het snel eens :

Het verhogen van de verblijfswaarde en veiligheid voor bewoners en bezoekers door het verminderen van de auto-intensiteit in het JK.

In de uitwerking is er op één punt : het parkeren in het villaparkdeel van het JK (Van Heylerfofflaan e.o) nog geen volledige overeenstemming bereikt.

Op 10 april 2013 hebben Bpf en OJK dit plan besproken met de Wethouder, de heer A. Nuss. Het plan werd goed ontvangen. Zeker het uitgangspunt werd voluit door de wethouder onderschreven.

Na raadpleging van de buurtbewoners op 13 april in StayOkay, zullen Bpf en OJK samen met de gemeente de uitvoering van de verschillende onderdelen van het plan nader bekijken en een tijdpad opstellen voor de realisatie.

Graag bieden wij u het plan aan en we horen graag wat u ervan denkt.

Dan kan door uw reactie te geven op onze website. Het voordeel daarvan is dat uw buurtgenoten die ook kunnen lezen en hun visie erop kunnen geven. U kunt ook uw mening mondeling geven bij de buurtbijeenkomst op zaterdag 13 april 2013 in StayOkay om 10.00 uur.

Laat van u horen ! Het gaat om uw eigen leefomgeving.

Tot zaterdag de 13e april 2013!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


6 + 1 = 7

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>