Bestemmingsplan

De Werkgroep Bestemmingsplan (wg.Bp) heeft deelgenomen aan de besprekingen op alle niveau’s over de totstandkoming van het nieuwe Bestemmingsplan ‘Centrum binnen de Singels’ dat in mei 2013 door de gemeenteraad is vastgesteld. Voor het JK waren daarin een paar zaken van belang :  het opsplitsen van panden, het opdelen van gezinshuizen in kamerverhuur, het mogelijke verlies van woonruimte, de nieuwe bestemmingen van deelgebieden of panden en het bewaken van alle andere mogelijke belangen. 

Het Bpf-JK is er in geslaagd om de gemeenteraad -door middel van een amendement- te overtuigen van het aanbrengen van twee belangrijke wijzigingen in het ontwerp, voordat het zou worden vastgesteld. Dat betreft de woningsplitsing en de kamerverhuur.

De Raad heeft het Bestemmingsplan Centrum aangenomen met inbegrip van de (mede) door het Bpf-JK voorgestelde wijzigingen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− 4 = 1

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>